OM OSS

Familjen Wigertz/Ekström

Familjen Wigertz/Ekström består av fyra Homo sapiens sapiens; Daniel, Anneli, Linnéa och Ted samt två Felis catus; Amiga och Dixie. De bor i ett grått hus i Storvreta. Huset omges av en lagom stor trädgård där familjen snart skövlat varje träd och buske som fanns där vid inflytt. Fritiden ägnas åt renoveringsprojekt och små spontana utflykter.

Daniel

Daniel är en grym kille med fotografering som allra största intresse. Hemsidessnickeri vid sidan om vanligt snickeri är även det något som Daniel gärna lägger tid på. Daniels favoritwhisky är Bowmore Enigma.

Anneli

Anneli är en underbar kvinna vars främsta intressen är katter, loppisar, heminredning och trädgårdsskötsel. Videoredigering är också ett intresse både privat och yrkesmässigt. Annelis favoritmat är Sushi.

Linnéa

Linnéa är en sprallig och uttrycksfull tjej vars största intresse är film. Linnéa älskar att vara inomhus med sin iPad och försvinner gärna in i en spännande historia om älvor, drakar och häxor. Linnéas favoritfärger är rosa, lila och allt som glittrar.

Ted

Ted är en mycket aktiv kille som bara älskar att vara utomhus. Väl utomhus spelar vald aktivitet ingen större roll utan det mesta går alldeles utmärkt. Några favoriter är ändå sandlådan, studsmattan, cykeln och elbilen. Ted anser att fika är livet på en pinne.

Amiga

Amiga är en mycket respektabel och sällskapssjuk gammal gumma. Amiga gillar lugn och ro men framförallt mänskligt sällskap i alla dess former. Livets höjdpunkt är att få vara med när matte rensar rabatter i trädgården. Andra katter gör sig inget större besvär utan bör bäst hålla sig på avstånd.

Dixie

Dixie är en tämligen ung katt fast i en betydligt äldre kropp. Dixies största intresse i livet är mat. När Dixie själv får välja kvällssnacks så blir valet chips, gärna sourcreme & onion. Dixie njuter av att vara ute på kvällarna och jaga alldeles oavsett om bytet är möss, fåglar, insekter eller fladdermöss.